S-a întors omul de gol!

A fost perfectat primul transfer din această iarnă la echipa de fotbal. E vorba despre atacantul Andrei Făgărășanu (30 de ani), care se întoarce la CSC Dumbrăvița după o absență de numai o jumătate de an, timp în care a evoluat la Lotus Băile Felix.

În sezonul de toamnă, a contribuit cu patru goluri la zestrea formației bihorene, clasată pe locul 4 în Seria a 10-a a eșalonului terț.

Andrei Făgărășanu a mai evoluat pentru CSC Dumbrăvița timp de doi ani, din vara lui 2019 până la finele sezonului trecut, reușind să marcheze 16 goluri în tricoul alb-verde.

Născut la 25 iunie 1991 la Hunedoara, Andrei Făgărășanu a mai jucat, de-a lungul anilor, la CFR Simeria, FC Hunedoara, Metalul Reșița, CSM Deva, Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir.

„Încă din primele etape am sesizat că ne lipsește un om de gol. Am discutat în acest sens cu cei din conducere încă de atunci și am convenit că e cel mai bine să ne orientăm spre un atacant experimentat, un marcator, care să ne ajute într-adevăr. Am avut o listă un pic mai lungă, de patru jucători, iar Andrei a fost prima noastră opțiune. Mă bucur că am reușit să-l aducem, mai ales că a mai fost la Dumbrăvița, cunoaște clubul, chiar dacă, de când a plecat el, vestiarul s-a schimbat în proporție de aproape 90%. E exact ceea ce aveam nevoie, omul de gol pe care l-am căutat. Ne bazăm în continuare și pe Paulevici, care e un om de bază al echipei noastre, astfel că prin sosirea celui de-al doilea atacant, probabil că vom schimba și sistemul de joc”, a declarat antrenorul Cosmin Stan, despre prima achiziție a iernii.

Pe lângă Făgărășanu, CSC Dumbrăvița a ajuns la o înțelegere verbală cu alți patru jucători, cu toții tineri, care urmează să semneze contractele începând de săptămâna viitoare.